Hlavní obsah
Článek

Vypadá to, že jak topmodelky milují ostrov Svatý Bartoloměj, tak herečky a zpěvačky mají v oblibě zase Havaj. Tamních pláží si nyní užívá například Hilary Duff či Nicole Scherzinger (45). „Hau'oli makahiki hou“ neboli v havajštině „Štastný nový rok“, píše fanouškům.

Druhá jmenovaná, mimochodem rodačka z Honolulu, na havajských ostrovech přivítala nový rok, pochopitelně v bikinách. Ocení to každý, kdo uvidí její fotky, i když zrovna není jejím fanouškem jakožto zpěvačky. Bez šatů totiž vypadá stejně bezvadně jako v nich. A i když je jí osmatřicet let, je navíc přirozeně krásná a její tvář nevolá po make-upu. Zkrátka skvělá kombinace.

Scherzinger za sebou má úspěšný rok. Po pracovní stránce se pojil především se soutěží X Factor, v níž jako porotkyně zasedá již několik sezón, po osobní stránce a rozchodu s Lewisem Hamiltonem, s nímž s přestávkami strávila sedm let, jí to stále (už přes rok) klape s tenistou Grigorem Dimitrovem. Ten v minulosti randil s tenisovými hvězdami Mariou Šarapovou či Serenou Williams.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám