Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pokud bude osud Mariah Carey (54) řízen známým pořekadlem, rok 2017 pro ni bude jednou velkou pohromou. Do prvního dne nového roku totiž vstoupila s velmi pošramocenou pověstí, a teď jí hrozí, že se ve stejném duchu ponese celý rok.

Mariah loni ustála rozchod s miliardářem Jamesem Packerem, po němž podezřele rychle skončila v náruči svého tanečníka Bryana Tanaky. Nepovedený koncert, který měl Newyorčanům ukrátit čekání na rok 2017, však jen tak nerozdýchá.

Popová hvězda nejspíš nebyla ve své kůži a předvedla tristní výkon. Zpěvačka se místo zpěvu vymlouvala na technické problémy, nacvičenou choreografii nahradila znuděným přešlapováním po pódiu a místo profesionálního úsměvu nasadila otrávený výraz. A k tomu všemu zněl z playbacku její hlas. Čím více se Mariah snažila situaci zachránit, tím působila zoufaleji.

Carey se sice do dějin zapsala jako zpěvačka s největším hlasovým rozsahem, ale po posledním koncertu se zdá, že s jejím zpěvem to možná bude podobné jako s fotkami procházejícími grafickými úpravami. Když technické vymoženosti dokáží zpěvačku zeštíhlit, mohou také vyladit její hlas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám