Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ještě před pár měsíci znali enormně tvarovanou Eudoxii Yao jen obyvatelé Pobřeží slonoviny, ale poté, co se její snímky dostaly do zahraničních médií, její popularita strmě narostla. Africké samici ještě více stouplo sebevědomí a svůj profil na sociální síti zásobuje jednou pikantní fotkou za druhou.

Majitelka obřích ňader, extrémních boků a kolosální zadnice bývá označována jako africká Kim Kardashian, ale oblé křivky slavné Američanky by vedle ní naprosto zanikly. Eudoxie byla donedávna jen lokální celebritou, ale když dostala prostor i na evropském kontinentu, včetně našeho serveru, je hvězdou mezinárodního věhlasu. V listopadu měla 125 tisíc fanoušků, teď už jich je 350 tisíc.

Rozložitá Afričanka pochopitelně čelí nařčení, že si vypomohla plastickými operacemi, ale hájí se, že její tvary jsou čistě přírodního původu. Eudoxie je na své tělesné bohatství pyšná a zdůrazňuje jej přiléhavými outfity s obřími výstřihy. V západní Africe je vnímaná jako hvězda a teď už čeká na nabídku, která by ji přilákala do Evropy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám