Hlavní obsah
Článek

V posledních několika letech se Zuzana Stivínová vyskytovala v Česku jednou, maximálně dvakrát do roka. Herečka totiž následovala svého manžela vědce do New Yorku. Nyní už se ale celá rodina vrátila zpátky do Prahy, a tak vídáme charizmatickou krásku častěji. Naposledy jsme se se Zuzanou Stivínovou setkali na opulentním večírku, který ve svém pražském butiku a následně v baru uspořádala hodinářská značka Hublot.

Herečka, která naposledy zazářila v seriálu Pustina, zažila za velkou louží spoustu hvězdných večírků, a tak jsme ji požádali o to, aby je porovnala s těmi pořádanými v Česku. „Mám ale pocit, že se naše akce hodně podobá, například dnešní párty je velmi elegantní a povedená,” uvedla Zuzana, která moc ráda vzpomíná na přehlídku módní značky Dior. „Odehrávala se totiž v Brooklynu, a tak jsme se přesouvali z Manhattanu na akci lodí. To byla krásná přehlídka v obrovské hale.”

Chodí Stivínová raději na nablýskané módní akce, nebo se raději účastní společenských událostí spojených s kumštem? „Mám ráda obojí. Hlavní je, když je to funkční. Moc mě baví kostýmy, a tak se ráda vyzdobím ve stylu akce,” říká Stivínová.

A za co módního Zuzana nejvíc a ráda utrácí? „Ráda utrácím za skleničky a židle. Taky mám sbírku obrovského množství šperků, mám spoustu věcí, které jsem po léta nasbírala ve všech vintage storech po světě, a teď už je začínám nosit. Kdy jindy než teď,” směje se Zuzana Stivínová, která většinou nevyužívá pomoci stylisty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám