Hlavní obsah
Článek

Anglické glamour modelce Katie Price (45) se zřejmě s trendem oblých pozadí radikálně změnil vkus. Ještě před pár lety neváhala o své kolegyni a krajance Kelly Brook, která má na rozdíl od ní bujné poprsí a oblé pozadí od přírody, prohlásit, že je tlusťoška. Nyní ale tvrdí, že čím větší zadek, tím lepší, a dokonce chodí na procedury, které její hýždě pozvednou a tím i opticky zvětší. A aby toho nebylo málo, oslavila konec roku v převleku za zpěvačku Nicki Minaj.

Modelka známá také pod přezdívkou Jordan minulý týden sdílela se svými 1,3 milióny fanoušky na Instagramu video ze své zkrášlující procedury, během které si už pošesté nechala pozvednout pozadí. Price na lůžku při neinvazivním zákroku pokřikuje: „Čím větší, tím lepší!“

Že je momentálně Katie skutečně fanynkou rozměrných kulatých zadnic potvrdila i v samém závěru roku, kdy vyrazila oslavit příchod toho nového ve vycpaném kostýmu, o němž prohlásila, že jde o americkou rapperku Nicki Minaj, jež je svou postavou přesýpacích hodin možná proslulejší než hudební tvorbou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám