Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Role akvabely v komedii Manžel na hodinu herečce Janě Strykové moc k srdci nepřirostla a do budoucna se tomuto zajímavému sportu v žádném případě nehodlá věnovat. Pánové sice měli možnost pokochat se její luxusní postavou, sama z toho ale nic neměla.

"Bylo to pro mě, řekněme, hodně náročné. Zjistila jsem, že být akvabelou není vůbec tak snadné, jak to vypadá. Těm holkám jsem nezáviděla ani minutu. Musím tady všem slíbit, a slíbím to ráda, že už se o to nikdy nebudu pokoušet. Tak nějak mě ten sport úplně nechytnul, ale byl to zajímavý zážitek," řekla Super.cz.

Stejně jako skutečné akvabely musela nosit i kolíček na nose. "Je to vůbec takový asexuální úbor. Máte tu krásnou čepici, úžasné brýle na plavání a do toho ten slušivý kolíček. To bylo opravdu velmi příjemné," ironizovala herečka.

"Jinak maskérky si to ale velmi pochvalovaly, protože jsme maskérnou pouze procházely. Vzhledem k tomu, že jsme trávily celé dny ve vodě, tak nás nebylo třeba líčit," dodala herečka a my jsme konstatovali, že od akvabely je tedy k mořské panně anebo mořské víle opravdu daleko. "To tedy je. Je to spíš velká dřina," kývala Stryková.

Jinak má Jana po premiéře hry Pýcha a předsudek v Národním divadle a čeká ji zkoušení muzikálu Funny Girl s Ondřejem Sokolem. "Nebojte se, zpívat nebudu, to obstará Monika Absolonová. Moje role je činoherní," ujistila nás.

Reklama

Další články

Načítám