Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Marii Křížovou nepotkáváme jenom v jejím domovském Divadle Kalich, kde mají s manželem Janem Křížem stálé angažmá. Když jsme s ní mluvili na přehlídce spodního prádla, měli jsme pocit, že by se klidně mohla zařadit mezi modelky. I ona ostatně svoje tělo velmi ráda ukazuje.

Marie měla takový výstřih, že diváci nevěděli, zda se dívat na molo, anebo na ni. Dekolty miluje, odhaluje nejen hrudník, ale také záda. "Říkám si, že dokud jsem mladá, tak proč ne. I můj trenér mi vždycky říkal: Když to máš, tak to ukaž," smála se manželka dvojnásobného držitele Thálie, který ovšem netušil, v čem si jeho žena zase vyrazila.

"Tak se toho držím," dodala Marie, které tedy modely nedoporučuje stylista, ale její trenér. "Ale úplně nejodvážnější oblečení jsem neměla v civilu, ale na jevišti. To je kostým na muzikál Atlantida. Rozměr podprsenky je skoro děsivý. Ale jinak mám ráda, když se ukáže, co se ukázat smí. Samozřejmě v mezích. Ale předvádět prádlo na mole bych určitě nechtěla. To se takhle radši odhalím jenom doma Honzovi," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám