Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Den svatého Valentýna by se měl herec Roman Tomeš stát otcem, jeho manželka Michaela Tomešová (32) má 14. února stanovený termín porodu. A přes první výsledky ultrazvuku, které ukazovaly holčičku, to vypadá, že se narodí chlapeček.

Muzikálový herec se na otcovství připravoval i na jevišti. Hrál mašinfíru v dětském představení Mašinka Tomáš. "Bylo to pro mě úplně fenomenální. Roztáhla se opona, Tomáš vyjel a děti ječely nadšením. A jako strojvůdce jsem se s tím svezl a byl jsem jejich idolem," vyprávěl nám. "Skoro jsem litoval, že naše dítě je ještě nenarozené, protože by si určitě považovalo, že jeho tatínek jezdí s Tomášem," smál se.

Povyprávěl také, jak s manželkou trávili Vánoce (respektive jak je trávit budou, rozhovor vznikl ještě před svátky). Objížděli s dárečky v podobě granulí a dek psí útulky. A do nového roku vstupují jako stěhováci. Míša už na sociální síti sháněla, kdo by jí půjčil krabice, aby mohli přesídlit do domečku, který si nechali postavit za Prahou.

Roman si dal i novoroční předsevzetí. "Tak mám spíš přání, protože už se blíží narození mého syna, tak bych chtěl, aby to miminko bylo hlavně zdravé. A já bych si chtěl najít trochu víc času na sebe a na rodinu. Jsem teď hodně vytížený, tak jsem tomu moc doma nedával. Jako správný taťka se budu muset rodině víc věnovat," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám