Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Česku je jen málo popových zpěvaček, které dávají důraz na svůj hudební projev a zároveň neopomínají dbát na svůj zjev během vystupování. Jednou z hvězdiček, která dokáže obstát ve světové konkurenci, je zpěvačka Victoria (40).

Když kráska s nejzaoblenějším zadečkem u nás vystoupila na večírku pořádaném luxusní značkou hodinek Hublot, tak bylo nejen co poslouchat, ale také se nač dívat. Popová princezna zodpovědně dodržela dress code a na party pro vyvolené vystoupila celá oděná v černé.

Krajkový kompletek pokrývající celé její tělo vytvořila zpěvačce její mladší sestra Alexandra, které nikdo neřekne jinak než Bugsy. „Tenhle kostým mi vytvářela sestra. Ona mi v poslední době připravuje všechny outfity na vystoupení,” hrdě komentovala svůj sexy krajkový obleček r’n’b diva a jedním dechem dodala: „Bugsy začala studovat návrhářství, takže se naše obory teď skvěle doplňují.”

Party pořádanou v pražském klubu Le Valmont pojala Victoria nejen jako pracovní zakázku, ale díky tomu, že měla hlídání pro své dvě děti, tak si mohla večírek sama dosyta užít. „Byla to skvělá party. Přece jen se jednalo o náročného klienta, a tak jsem podle toho volila repertoár. Tahle akce byla na úplně jiné úrovni, než jsme zvyklí,” říká zpěvačka a s úsměvem dodává: „Musím se přiznat, že jsme odcházeli jako poslední se sestrou a dýdžejem.”

Reklama

Další články

Načítám