Hlavní obsah
Článek

Proč jezdit o svátcích do Karibiku nebo na Havaj, když je vaší domovinou slunná Brazílie? Není divu, že dvojnásobná maminka Alessandra Ambrosio (42) dala přednost své rodné zemi před destinacemi, které v této roční době upřednostňuje většina celebrit. Po krajance Adrianě Limě nejdéle sloužící andílek u Victoria’s Secret chytá bronz na plážích města Florianópolis a společnost jí dělá několik kamarádek.

A právě ty jsou dalším důkazem, že Brazilky patří mezi nejkrásnější ženy na světě a že skoro každá druhá by se mohla podobně jako Alessandra vyjímat na přehlídkovém mole. I když právě Brazilkám bývá nejen na proslulých karnevalech či soutěžích krásy vyčítáno, že svůj přirozený půvab až příliš často dávají všanc plastickým chirurgům.

Nebyla by to ale modelka z povolání, kdyby i na pláži Ambrosio nepředvedla pár svých lichotivých póz a nesdílela pohled na vyrýsované tělo v úsporných bikinách na Instagramu. A zatímco tam můžete vidět její klečící snímek s mořem v pozadí nebo selfie z lehátka, my vám přinášíme neretušované záběry přímo z pláže a koupání. A rozdíl? Naprosto žádný...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám