Hlavní obsah
Článek

Největší podíl z dědictví po zesnulém britském zpěvákovi Georgi Michaelovi (†53) připadne jeho pětapadesátileté sestře Melanii, k níž měl prý zpěvák po celý život velmi blízko. Zkrátka ale nepřijdou ani další členové jeho rodiny, další sestra Yioda (57) nebo jeho kmotřenci, kteří jsou rovněž zahrnuti do zpěvákovy závěti.

„S Melanií si byli obzvlášť blízcí, byla u spousty milníků v jeho životě a také stála při jeho boku téměř až do samého konce,“ prozradil zdroj ze zpěvákova okolí. Zároveň se starala o jeho účes a během jeho turné po Číně působila také jako jeho vizážistka.

Po hudební hvězdě 80. a 90. let údajně zbylo celkové jmění v hodnotě 105 miliónů liber, tedy 3,3 miliardy korun. Polovina by tak měla připadnout sestře Melanii a o zbytek se podělí ostatní dědicové - děti herce Martina Kempa (55) Harley Moon (27) a Roman (23), kterým byl Michael kmotrem. Zpěvák pravděpodobně pamatoval i na dceru zpěvačky ze Spice girls Geri Horner Bluebell, jejímž kmotrem byl zpěvákův expřítel Kenny Goss.

Michael dlouhodobě podporoval řadu charitativních organizací jako Childline, Terrence Higgins Trust, Macmillan Cancer Support a další. Pravděpodobně i na ně zpěvák v závěti myslel. Stejně jako na letitého partnera Fadiho Fawaze, který George na Vánoce našel v jeho domě mrtvého, nebo na děti bratrance Androse.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám