Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na letošní Vánoce nejspíš třiačtyřicetiletá herečka Danniella Westbrook, známá z anglického nekonečného seriálu EastEnders, nebude vzpomínat ráda. Její finanční situace se po opětovném návratu k tvrdým drogám dostala do takové fáze, že jí nezbylo už prakticky nic. V britských médiích se o ní píše jako o beznadějném případu a ženě bez domova.

Westbrook, která velkou část svého života zasvětila večírkům, flirtování se zajíčky a především omamným látkám, přišla kvůli neplacení složenek o střechu nad hlavou i o auto. Ruce pryč od ní dávají už i ti, kteří jí nabízeli pomocnou ruku a zvali ji jako bývalou televizní star za úplatu na různé společenské akce.

Herečka je tak nyní bez prostředků a opět závislá na drogách, což bylo jasně vidět i během jejího nedávného ‚sezení‘ na klinice, kde jí bezplatně aplikovali do vrásek botox. Její nosní přepážka byla opět ve stavu, kdy by potřebovala chirurgický zákrok, podobně jako před několika lety, kdy o ni následkem užívání kokainu téměř přišla. Danniella poté, co jí zabavili dům, pobývá u příbuzných nebo přátel.

Jako by už tak nebyla Westbrook v dost velkém maléru, své poslední peníze zřejmě hodlá utratit sázením. Ve středu například strávila hodiny na bingu v Runcornu v hrabství Chestershire v marné snaze získat lákavý jackpot činící až 500 liber.

Související témata:
Bingo

Reklama

Další články

Načítám