Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou celebrity, jejichž dovolenkové fotky od moře nikdy nezklamou. Jedním takovým příkladem je i tato herečka, která si i jako maminka udržela postavu jedna báseň, přestože jí nebyla dána do vínku geneticky. Jak se totiž už několikrát nechala slyšet, ženy v její rodině jsou pořádné macandy a ona tak nemá štíhlost zadarmo. Vlastní nízkotučná jídla si připravovala už od dvanácti let.

Jessicu Albu (35) a její senzační pozadí, které několikrát rozvlnila nejen jako striptérka Nancy v Sin City: Městě hříchu a jeho pokračování Ženská, pro kterou bych vraždil, ale třeba i v hudebně-tanečním filmu Honey, už jste na snímcích jistě poznali. S rodinou a přáteli se tentokrát vydala do tropického ráje na Havaj. Na povánoční dovolené nechybí pochopitelně manžel Cash Warren a jejich dcery Honor (8) a Haven (5).

Kromě herectví navíc letos Alba zkouší prorazit i jako návrhářka. Tento týden představila svou novou kolekci džínů navrženou pro značku Revolte a zároveň si střihla i roli modelky.

Reklama

Další články

Načítám