Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmačtyřicetiletá herečka, proslulá převážně ze seriálu Chirurgové, Ellen Pompeo je tak trochu tajnůstkářka a o své soukromí se nerada dělí. Když v roce 2014 přivítali s manželem Chrisem Iverym (49) na svět druhou dceru Siennu, jíž se dočkali díky náhradní matce, veřejnost se to dozvěděla až o dva měsíce později. Pompeo prý chtěla chránit soukromí ženy, která jim potomka odnosila. Podle posledních fotografií to vypadá, že se rodinka v tichosti rozrostla o dalšího člena.

Ellen s Chrisem a jejich sedmiletou dcerou Stellou ve středu vyrazili na výlet, ale nebyli sami. Zatímco dvouletá Sienna chyběla, na scéně se objevilo miminko, které v nosítku na břiše nesl táta.

Že by se manželé odhodlali k ještě jednomu dítku? Pokud ano, tak vzhledem k tomu, že Ellen ještě koncem září na společenských akcích oblékala úzké šaty, kde po bříšku nebylo ani památky, pár se nejspíš opět rozhodl pro pomoc náhradní maminky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám