Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na výsluní byla vržena v útlém věku dvanácti let, když se jako představitelka jedné z hlavních rolí úspěšného filmu z roku 2010 Kick-Ass stala přes noc hvězdou. Zdá se, že mladičká herečka Chloe Moretz (14) se však ve velkém světě šoubyznysu rozkoukala příliš rychle a od svých starších kolegyň se nechala inspirovat často až příliš odvážnými modely. Jeden takový zvolila i na premiéru nového filmu Hick.

Chloe dorazila na premiéru filmu konané během filmového festivalu v kanadském Torontu v černé kožené minisukni s vysokým pasem, ke které si vzala průhlednou halenku s puntíky Valentino, pod níž byla vidět podprsenka tělové barvy. Celý model pak završila lesklými lodičkami na vysokém podpatku béžové barvy.

Mladinká začínající herečka si však pozornosti užívala na maximum, neustále zdravila fanoušky, mávala jim a rozdávala autogramy. Moretz se v poslední době objevila také ve snímku Deník slabocha (Diary of a Wimpy Kid) či nízkorozpočtovém Let Me In či právě v již zmiňovaném filmu Hick. Na premiéře se objevili i její herečtí kolegové Blake Lively, Juliette Lewis či Alec Baldwin.

Reklama

Další články

Načítám