Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečce Jessice Albě (35) nestačilo, že se v roce 2016 objevila v hlavních rolích tří celovečeráků The Veil, Mechanik zabiják: Vzkříšení a Dear Eleanor, ale navíc spojila své jméno s módní značkou Revolte, aby pro ni vytvořila vlastní kolekci džínů.

Poprvé se o spolupráci mezi značkou a hvězdou Sin City začalo mluvit v březnu, kdy se dohodli na vytvoření hereččiny první džínové kolekce s názvem DL1961 Premium Denim a nyní se dostala Alba v této souvislosti do módního povědomí znovu. Kolekce je totiž už dostupná na internetu.

Alba si pochopitelně nenechala ujít příležitost stát si modelkou. Co se cenovky u jednotlivých modelů týče, není k peněžence zrovna přívětivá. Nejlevnější skinny džíny mají vyjít na 178 dolarů (4600 korun) a nejdražší kousek z kůže dokonce na 878 dolarů, tedy téměř 23 tisíc korun. Jedná se ale o jednoduché a nadčasové střihy, které vám podle herečky mohou vydržet spoustu sezón.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám