Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco se zpěvačka Pink (44) připravuje na porod druhého potomka (update: chlapeček se narodil 26. prosince, informaci zpěvačka zveřejnila před 10 hodinami), vyslala svého manžela Careyho Harta na hřiště s jejich prvorozenou dcerou Willow. S malou neposedou to bylo doma asi už příliš náročné, energie má totiž na rozdávání. A stejně jako maminka ve svých show miluje výšky a leze všude možně...

Jako by podoby se slavnou mámou nebylo dost, dovolila Pink své pětileté holčičce nabarvit vlasy, a to jak jinak než na růžovo. Podobný odstín přitom nosila popová hvězda v počátcích kariéry nebo například v hitu Moulin Rouge s Christinou Aguilerou nebo Lil’Kim.

Willow tak celé odpoledne dováděla v parku v Malibu na prolézačkách, a když ji i to přestalo bavit, vyrušila tátu od čtení a přesvědčila ho, aby ji šel pohoupat. Malá Willow se přitom vůbec nebála dostat se s houpačkou pěkně vysoko, podobně jako její máma létá na svých koncertech nad hlavami fanoušků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám