Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z chlapečka na fotce vyrostl jeden z nejobletovanějších mužů planety. Zpěvák chlapecké kapely One Direction Louis Tomlinson je zbožňován fanynkami po celém světě a na nedostatek nápadnic si rozhodně nemůže stěžovat.

Tomlinson začínal jako herec malých rolí, ale život se mu změnil až díky zpěvu. V roce 2010 se přihlásil do sedmé řady pěvecké show X Factor. Jako samotný zpěvák sice neuspěl, ale na návrh porotkyně Nicole Scherzinger se dal do kupy s dalšími čtyřmi účastníky show. Vznikla tak chlapecká kapela One Direction, která patří k největším fenoménům hudebního světa.

Písnička What Makes You Beautiful patří mezi nejprodávanější singly všech dob (prodalo se ho více než pět miliónů kopií).

Zpěvák je neustále obdivován fanynkami, a tak není divu, že si s krásnými ženami rád užívá. Jedna taková láska na jednu noc mu však změnila život. Vizážistka Briana Jungwirth totiž otěhotněla po krátké známosti se známým zpěvákem.

Ten ji opustil krátce po početí dítěte. Tomplinson se však zachoval jako správný muž a k miminku se hrdě hlásil. Syn Freddie se narodil loni v lednu a z populárního zpěváka se stal pyšný otec, který se svým potomkem tráví každou volnou chvilku.

Zpěvák sice Freddiemu nemůže dopřát plnohodnotnou rodinu, ale jeho matce ochotně vyplácí v přepočtu 355 tisíc českých korun měsíčně, takže syn ani jeho maminka Briana Jungwirth nestrádají.

Tomplinson se sice loni stal pyšným otcem, ale zároveň se musel vyrovnat s těžkou životní ránou. Na agresivní formu leukémie mu totiž v v prosinci zemřela milovaná maminka Johannah Deakin. Bylo jí teprve 42 let.

Reklama

Další články

Načítám