Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Ivu Marešovou známe hlavně z muzikálů. Před nedávnem ale vydala svoji autorskou desku Kéž bouře by přišla, na kterou si sama složila většinu písniček. A jedna z nich už má i svoji vizuální podobu. 24 let poté, co Lucie Bílá (58) natočila s Ilonou Csákovou (53) videoklip Láska je láska, s Ivou natočila píseň Fany rozkvetly stromy.

"Písničku Fany rozkvetly stromy jsem složila jako duet pro dvě ženy. Celá naše deska je hodně živelná, zemitá, je v ní hodně ženské energie, a když jsem k sobě do duetu hledala další ženu, Lucka mě jednoznačně napadla jako první," vysvětlila Super.cz Iva, která se s Bílou potkávala i na pódiu divadla Ta Fantastika, kde spolu hrály mimo jiné v muzikálu Excalibur.

"Lucka je jednak skvělá zpěvačka, a pak je ten živel. Nebojí se, že bude na někoho moc, nebojí se své energie a je srdcař. Když se otevře, tak věci prožívá naplno. Pro mě to byl prvotní nápad, že oslovím Lucii, a ona souhlasila. Písnička se jí líbila, a právě, když jsme ji společně natáčely, tak byla první, kdo řekl, že bychom na ni mohly natočit klip. A já se toho chytila. A takhle to dopadlo. Bylo to rychlé, průchozí a moc si vážím toho, že Lucka věnovala natáčení hodně času a energie, stejně jako režisér Vladimír Morávek. Máme na ni skvělé ohlasy a mám z toho velkou radost," uzavřela Marešová.

Reklama

Další články

Načítám