Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Talentovaná herečka a zpěvačka Zoë Kravitz (28) randí se stejně starým kolegou z branže Karlem Glusmanem. Ten se loni blýsknul například v dramatech Stonewall a Noční zvířata a letos rozšířil svou biografii o sci-fi Embers a erotické drama Love. Dvojice společně zřejmě strávila Vánoce, jelikož je spolu na Miami Beach načapali 23. prosince.

Zoë tak možná tentokrát dala o svátcích přednost před rodiči, jimiž jsou zpěvák Lenny Kravitz a herečka Lisa Bonet, právě Karlovi, do jehož mužné náruče se schová úplně celá. Drobná 158 centimetrů vysoká kráska má v o 30 centimetrů vyšším příteli rozhodně svého ochránce.

Uvidíme, zda Karl v následujícím roce vydýchá partnerčinu vytíženost. Na rozdíl od něj má totiž Zoë naplánované natáčení seriálu Big Little Lies, dramatu Rock That Body se Scarlett Johansson nebo sci-fi Ascendant, které je pokračováním veleúspěšné série podle knižní předlohy Veroniky Roth Divergence, Rezistence a Aliance. Na Glusmana přitom zatím žádná výrazná role nečeká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám