Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě minulý týden ji bylo možné spatřit na pláži v Malibu, kde praktikovala stále oblíbenější vodní sport bodyboarding, ale už na Štěpána (tzv. Boxing Day) si užívala o více než šest tisíc kilometrů dál v Karibiku. Kontroverzní britská aristokratka Lady Victoria Hervey totiž odletěla do Karibiku, kde opět nezahálí, a pro změnu ‚osedlala‘ vodní skútr.

Celým jménem Lady Victoria Frederica Isabella Hervey je dcerou Victora Herveyho, 6. markýze z Bristolu, a Lady Isabelly Hervey a zároveň je příležitostnou modelkou a v Anglii veřejně známou osobností především kvůli mnoha svým televizním pokusům o zviditelnění se a neúspěšnému podnikání. V roce 2000 například s kamarádkou otevřela módní butik Akademi, kam chodila nakupovat i Victoria Beckham. Obchod přesto hned následující rok musely zavřít, a to se ztrátou 350 tisíc liber. Hervey v následujících letech vyhlásila několikrát osobní bankrot. Letos vydala knihu Lady in Waiting, která je částečně inspirovaná jejím vlastním příběhem.

Hervey dlouhodobě žije v Los Angeles, kde měla vztah s několika celebritami. Nejznámější byl její poměr s bývalým jezdcem F1 Davidem Coulthardem nebo členem kapely Boyzone Shanem Lynchem. V roce 2003 proslula prohlášením: „Je to tak kruté být v zimě bezdomovcem. Měli by jít někam, kde je teplo, jako třeba do Karibiku, kde můžou jíst celý den čerstvé ryby.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám