Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah osmnáctileté Paris Jackson, která se stala jako jeden ze zákonných dědiců jmění po otci Michaelu Jacksonovi (†50) mimořádně dobrou partií, začíná být opravdu vážný. Jejím vyvoleným je pravděpodobně k nevoli zbytku rodiny poněkud výstřední a o devět let starší bubeník kapely The Street Drum Corps Michael Snoddy.

Zamilovaná dvojice společně vyrazila už na druhou exotickou dovolenou. V předvánočním čase se vydala na rajský ostrov Maui na Havaji. Místo, které přímo vybízelo k romantice, si pár vychutnával do posledních chvil a lásku se rozhodně neostýchal dát najevo před turisty ani před fotografem, jenž jejich zamilované chvilky zvěčnil navždy.

Extravagantní mladík, který má například své příjmení vytetované přes celé břicho, v této své zálibě podporuje i Paris, která už je převážně na rukou také samá kérka. Naštěstí už tolik jako on neexperimentuje s vlasy, letos v únoru totiž vypadala jako oškubané zrzavé kuře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám