Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Marie Doležalová (37) ukázala, že by se klidně mohla živit jako modelka. Její nové snímky, které vytvořila se svým kadeřníkem, jsou toho důkazem. Fotky vznikaly v Londýně.

"Byl to úžasný výlet, cítila jsem se jako opravdová modelka. A to i v tom negativním slova smyslu. Byl tam s námi Marek a ten si celé dny užíval Londýn, kdežto já vstala za tmy, šla se nechat učesat, do tmy jsme fotili a pak jsem padla do postele. Potvrdila jsem si, že je to strašně náročné povolání," vzpomíná na focení oblíbená zrzka.

Z Londýna toho tak moc vidět nestihla. "Odpustila jsem si Westminsterský palác, Národní galerii, nábřeží Temže....ale abych nelhala, alespoň na Piccadilly jsem se podívala. To proto, že jsme tam fotili," říká s úsměvem Marie Doležalová.

A proč si kadeřník vybral pro focení právě Marii? "Mám ji hrozně rád. Je to skvělý člověk a její vlasy? O tom ani nemluvím, miluji je," vysvětluje Honza Kořínek. I pro herečku byla spolupráce vlastně splněné přání. "Už asi před čtyřmi lety mě Honza česal na jedno focení a tehdy mě nadchla jak jeho práce s mými vlasy, tak jeho povaha, to, jak je pracovitý a milý. Tajně jsem si přála, abychom se ještě někdy potkali," prozradila Marie.

Herečka má za sebou úspěšný rok, vydala audioknihu Kafe a cigárko, natáčela a vůbec nepolevuje. Chystá totiž svůj další projekt. "17. února se uskuteční v La Fabrice moje další Šansoniéra, zazpívají tam Honza Cina, Zdeněk Piškula, Anička Polívková, Iva Pazderková, Aneta Krejčíková, Václav Neužil, Marek Taclík v duetu s Lukášem Pavláskem....už se moc těším," uzavřela Marie Doležalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám