Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětadvacetiletá brunetka Alžbeta Bartošová, které se neřekne jinak než Betka, je už pár let stálicí na českých muzikálových scénách. A přestože pochází ze slovenského Půchova, přízvuk u ní za relativně krátkou dobu není slyšet.

Přestože ale žije převážně v Praze a role ve slovenských divadlech postupně opustila, na rodné Slovensko nedá dopustit. Strávila tam u rodičů i vánoční svátky. A viděla se i s přítelem, kterého si sice našla v české metropoli, on ale pochází ze stejného města jako ona. "A je také u rodičů, takže jsme o svátích vlastně spolu," vysvětlila v ještě předvánočním rozhovoru.

Až do Nového roku bude doma. "Měla jsem mezi svátky ještě hrát dvě představení muzikálu Mamma Mia!, ale nakonec jsem si to prohodila, abych nemusela jezdit," svěřila nám po derniéře jiného muzikálu Horečka sobotní noci, kde v divadle Kalich ztvárňovala hlavní ženskou roli.

V příštím roce se Betka pracovně nudit nebude. "Vrací se nám Kleopatra, takže budu hrát egyptskou královnu, pak hraju pořád Angeliku, v Kalichu v Atlantidě a nově mě můžete vidět v Plzni v představení Liduška Baarová," vypočítala Bartošová. Ve filmu si zase Baarovou zahrála Tatiana Pauhofová, takže to vypadá, že v Česku pro naši slavnou hereckou divu představitelky nemáme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám