Hlavní obsah
Článek

Konečně se dočkal první velké televizní role! Hlas herce Roberta Hájka (24) můžete znát z dabingu, jeho tvář a herecký um zatím asi jen z představení divadla ABC. Ale to se už brzy změní. Mladý herec se totiž co nevidět představí v jedné z hlavních rolí nového seriálu České televize Četníci z Luhačovic po boku Martina Donutila a Pavla Zedníčka.

Ve dvanáctidílném detektivním seriálu z období první republiky si Robert zahraje četníka Martina Lásku. Podle svých slov si s kolegou Donutilem užívali nejvíc akční scény. „Například jsem si vyzkoušel řízení koňského povozu. Úžasná věc. Školení bylo asi pětiminutové, tedy docela svižné a rychlé. Ale stačilo, zvládl jsem to, šlo to dobře,“ zavzpomínal.

Hájek, který má za sebou jen pár menších rolí v seriálech a jednu hlavní dětskou roli ve filmu Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko (2001), také přiznal, že při natáčení „četníků“ našel ve štábu novou lásku.

„V neposlední řadě mi natáčení dalo také současnou přítelkyni, a tím pádem mi taky trochu vzalo svobodu. Na natáčení ale vzpomínám, a ještě hodně dlouho vzpomínat budu, moc rád,“ dodal Hájek, který k hereckému kumštu přičichl už jako dítě díky své mamince, herečce a malířce Jarmile Švehlové (68).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám