Hlavní obsah
Článek

Tragičtější Vánoce si Fadi Fawaz snad ani nedokázal představit. Byl to právě on, kdo objevil mrtvého George Michaela (†53).

Ve chvíli, kdy si lidé přáli hodně štěstí a zdraví, se objevila zpráva o smrti legendárního zpěváka, který se už delší dobu neobjevoval na veřejnosti. George Michael tak odešel ve stejném roce, kdy svět hudebního šoubyznysu opustili jeho kolegové Prince a David Bowie (†69).

Fadi Fawaz přišel zpěváka navštívit ráno 25. prosince, ale dárek už mu bohužel nepředal. Namísto radostných chvil jej čekal pohled na zesnulého přítele. George Michael strávil poslední chvíle svého života ve své rezidenci v hrabství Oxfordshire, jejíž hodnota se odhaduje na 127 miliónů korun.

„Na Vánoce, kdy najdete svého partnera mrtvého v posteli, nemůžete nikdy zapomenout. Nikdy mi nepřestaneš chybět,“ napsal kadeřník Fadi pár hodin poté, co objevil tělo George Michaela bez známek života. Po smrti zpěváka se objevily spekulace o tom, že jeho skon souvisí se závislostí na drogách. Vzhledem k jeho bujarému životnímu stylu tato možnost nikoho příliš nepřekvapí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám