Hlavní obsah
Článek

Romantické courání městem i po pláži, památky, slunce a teplo! Přesně tak vypadaly letošní svátky tanečníka Marka Dědíka (41), kterého znáte hned z několika řad populární soutěže StarDance. Tradičních českých rodinných Vánoc, kapra i salátu se letos poprvé vzdal a společně s přítelkyní Terezou vyrazil den před Štědrým dnem za romantikou do Barcelony.

„Užili jsme si to podle plánu. Počasí nám vyšlo skvěle. Nefoukal vítr, celou dobu svítilo sluníčko a přes den tam bylo 18 stupňů. Vždycky jsem chtěl Vánoce trávit jinak. Splnil se mi sen,“ řekl Super.cz Dědík, který měl ve španělské metropoli během čtyř dní nabitý program a pořád se přemisťoval z místa na místo.

„Během Štědrého dne jsme si prohlédli kostel Sagrada Família. Večer jsme šli na představení flamenca. Štědrovečerní večeři jsme pojali stylově. V jedné z restaurací na nejznámější ulici Las Ramblas jsme si dali paellu a popíjeli sangrii,“ nastínil svůj program Dědík, který už teď ví, že se do Barcelony zase vrátí.

„Nadchla nás Gaudího architektura, romantické výhledy na město, pláž, přístav, tržiště i romantické uličky v centru se spoustou zapadlých obchůdků. Tam se musíme vrátit,“ dodal závěrem taneční partner Jitky Schneiderové a Olgy Šípkové z posledních dvou řad soutěže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám