Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jiří Pomeje (†54) by nejradši o exmanželce Ivetě Bartošové (†48) už v životě nepromluvil. Kam ale přijde, tam se na něj sesypou lidé a chtějí vědět, co si myslí o jejím mentálním i fyzickém zdraví. A když se při svém výkladu Jiří dostane do ráže, nejde pro ostřejší slovo daleko.

"Ivety vůbec nelituju. Všichni ti, kteří říkají, jak ji litují, jí vlastně příšerně ubližují. Kdyby jí místo toho řekli: "Ty p..o, za všechno si můžeš sama, dobře ti tak," tak jí teprve pomůžou. Dokud ale kolem ní budou lidé, kteří ji budou kvůli lítosti pomáhat, bude se pořád opakovat vzestup a pád na úplné dno. A ty periody se zkracují!" varuje Pomeje. Ten dodneška musí odrážet útoky, že právě on své ženě sháněl alkohol, na kterém byla závislá.

"To není pravda. Dva roky byla v pořádku, pak ale do sebe začala ládovat jednu sedmičku vína za druhou. To byl začátek konce. Jen jsem si na hodinu odběhl a ona si stihla k Vietnamcům zajet koupit vodku," krčí rameny. Má novou přítelkyni, je zamilovaný a šťastný, když si ale vzpomene na útrapy s Ivetou, úplně se rozčílí.

"Ubližuje všem, kteří jí chtějí pomoci. Strašně vydírá. Když jsem odjel do Polska, zavolala mi: Právě jsem spláchla holčičku do záchodu, a zavěsila mi. Byl jsem úplně vyřízený. A tohle mi dělala pořád. Dokud si neuvědomí, že si za vše může sama a nepřestane obviňovat za své problémy okolí, nebude jí pomoci. Teď mám konečně parťáka, s kterým si mohu povídat a který mi je oporou," dodal Pomeje na tiskovce k Sympaťákovi roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám