Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Gemrotová (38) si od včerejšího dne vychutnává volna po divadelní sezóně. Těší se, že si užije rodinu a svého snoubence. "Včera jsme skončili posledním koncertem, mezi svátky si užiji volný čas s rodinou, kterou zanedbávám po celý rok. Vánoční čas bude patřit jen jim," řekla Super.cz Michaela.

Jako zpěvačka v muzikálech obléká kostýmy šité na míru. Nebojí se, že se do nich po svátcích nevejde? "Mám jednu výhodu a to tu, že cukroví ráda peču, ale nejím ho. Ani pak na to nemám chuť, Vánoce tak pro mě nejsou nic hrozného. Navíc ráda jím celý rok, a tak se musím hlídat. Kompenzuju to velkým pracovním nasazením a stresem. Do fitka se ale zase někdy podívám," vysvětlila na vánočním večírku Divadla Broadway, kde hraje v muzikálu Angelika.

Na večírek vyrazila v pořádně sexy šatech s hlubokým výstřihem. Prozradila, že s dárky to letos přehánět nebude. My si myslíme, že bude úplně stačit, když si pro přítele oblékne stejné šaty a dokonalým dárkem pod stromečkem bude sama. "Řekli jsme si, že Vánoce nejsou o dárcích a nebudeme to přehánět. Nechala jsem to na poslední chvíli a nic jsem nesehnala. Ale ono to opravdu bude hlavně o tom, že budeme spolu," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám