Hlavní obsah
Článek

V USA je Mariah Carey (55) vánočním symbolem stejně jako punčochy zavěšené na krbu či sobí spřežení. Závěr roku se tak neobejde bez jejích hitů, k nimž vždy ráda přidá něco nového.

Letošní rok byl pro popovou divu velmi náročný, ale nakonec ze všeho nepříjemného vyvázla se ctí. Když ji opustil snoubenec James Packer, našla zalíbení ve svém tanečníkovi Bryanu Tanakovi, který je sice podstatně méně bohatý, ale výrazně mladší než australský miliardář. Mariah se tak dme pýchou, že sbalila zajíčka a její outfity jsou ještě více nevkusné, než u ní bylo zvykem.

Carey si pro své fanoušky připravila překvapení v podobě videa k vánoční písní Here Comes Santa Claus. Počin je to velmi rozverný a rozporuplný. Zpěvačka totiž do klipu angažovala svá pětiletá dvojčata Monroe a Morrocana, ale zároveň se chtěla za každou cenu prezentovat jako sexsymbol. Výsledkem je bizarní podívaná, v níž se mazlí se svými potomky v lascivním outfitu odhalujícím téměř celý její hrudník. To, že jí během natáčení z šatů nevypadla ňadra, lze považovat za malý vánoční zázrak.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám