Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na další romantickou dovolenou Paris Jackson a jejího přítele Michaela Snoddyho došlo necelého čtvrt roku od té poslední v Mexiku. Tentokrát mladí milenci vyrazili do další oblíbené destinace mezi celebritami, na havajský ostrov Maui.

Osmnáctiletá dcera Michaela Jacksona randí s o devět let starším bubeníkem kapely Street Drum Corps minimálně od dubna, kdy spolu byli poprvé spatřeni v kalifornském San Bernardinu. Paris se okamžitě stala zřejmě nejslavnější fanynkou jeho kapely a nechyběla snad na žádném koncertu.

Na rajský ostrov odjela dvojice ve středu a už následující den se na Parisině sociálních sítích objevila její prosluněná fotografie v bikinách z hotelového balkonu a další z pláže. Některým zahraničním médiím se podařilo získat už i jejich další společné snímky od moře. Paris na nich v sexy černých bikinách s průstřihy vášnivě líbá muzikanta, jenž si nechal obarvit své číro pro změnu na fialovo.

Na jejím Instagramu se ovšem před pár dny objevil i další zajímavý kousek. Paris na něm dělá pedikúru Macaulaymu Culkinovi známému ze série Sám doma a lakuje mu na červeno nehty...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám