Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po Anně Kurnikovové se stala další krásnou Ruskou na tenisových kurtech, její hráčské výsledky byly ale o poznání lepší. Už v osmnácti se dostala dokonce na tenisový Olymp a užívala si pozici světové jedničky.

Letošní rok byl ovšem pro dnes devětadvacetiletou Mariu Šarapovovou velmi skličující. Po pozitivních dopingových testech jí Mezinárodní tenisová organizace uložila trest v podobě dvouletého zákazu hraní. A jak se zdá, zvolněné tempo a méně tréninků se na tenistce už trochu podepsalo...

Ještě ve středu se Maria vydala v kalifornském Venice na nákupy, zřejmě aby pořídila poslední vánoční dárky. 188 centimetrů vysoká blondýnka v minulosti získávala i lukrativní modelingové zakázky převážně od sportovních gigantů, ale po její aféře s dopingem od ní spousta sponzorů dala ruce pryč.

Maria je navíc údajně single už od loňského roku, kdy se rozešla s bulharským tenistou Grigorem Dimitrovem. Ten naopak ještě téhož roku začal randit se zpěvačkou Nicole Scherzinger.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám