Hlavní obsah
Článek

Úspěch jako s Vyvolenými se tentokrát nekonal. Očekávaný návrat Terezy Pergnerové (49) na televizní obrazovky končí pomalu dřív, než začal. Po pouhých dvou dílech se televize Nova rozhodla pozastavit projekt Akce nový domov, jehož byla právě Tereza hlavní moderátorskou hvězdou.

Reality show o plnění snů o novém bydlení těm, kteří to nejvíc potřebují, se například v USA těší dlouholeté oblibě, u nás ale nezabodovala. Sledovanost okolo 700 tisíc diváků je totiž pro komerční televizi málo, a tak je podle deníku Aha! natáčení dalších dílů tohoto poměrně nákladného projektu ve hvězdách.

Pergnerová je pochopitelně z nenadálého vývoje smutná. Dlouho zvažovala, zda se na obrazovky vůbec vrátí, ale nakonec ji přesvědčilo, že díky pořadu bude smět pomáhat lidem v nouzi.

Vedení Novy si ale nechává otevřená zadní vrátka: „O možném pokračování reality show Akce nový domov budeme diváky včas informovat. Od diváků máme zatím na oba díly velmi pozitivní reakce," sdělil PR koordinátor Novy Vojtěch Boháček. Pokud tak skutečně k obnovení dojde, s Terezou jako průvodkyní pořadem to už zřejmě nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám