Hlavní obsah
Článek

Jako zastánkyně toho, že člověk může nadělovat vánoční dárky i sám sobě, se jedna z našich nejvíce sexy modelek Kateřina Votavová rozhodla nadělit si tetování. Není to žádný vánoční motiv, ale nápis, který ji podle ní nejvíce charakterizuje – Rebelheart, tedy srdce rebelky.

Že ji tento nápis charakterizuje přesně, potvrzuje i Kateřinin snoubenec Jiří Wohlmann, podle kterého je Kateřina nespoutaný živel, co se nebojí dělat věci, kterými vybočí z davu, a jenž nemá problém říct komukoliv, co si skutečně myslí. Což dokázala i nedávno ve velmi otevřeném rozhovoru, ve kterém bez okolků popsala, jak to v modelingu opravdu chodí, i když si tím mohla mezi kolegy a především kolegyněmi udělat dost zlé krve.

Rebelheart není Katčina první kérka, ale už třetí. Jen ty první dvě má na stejném místě. „V minulosti jsem právě projevila srdce rebelky, nebo to spíš z dnešního pohledu byla blbost mládí, když jsem si nechala vytetovat něco, co jsem si pak musela nechat přetetovat. Ale bohužel to nedopadlo dobře, a protože je to místo bohužel zjizvené, tak mě čeká ještě jedno přetetování,“ svěřuje se modelka a přiznává, že právě díky tetování už přišla o nejednu pracovní příležitost, protože fotografovi nebo klientům její výrazná kérka prostě vadila.

„To mě ale nemohlo odradit od toho pořídit si novou,“ říká. „Líbí se mi to. A příští rok se chystám na další. Hned po svatbě. Budu ho chtít na žebra a bude to něco, co jsem vymyslela sama, a bůh ví, že to samé bude mít i Jirka, kterého se mi podařilo k tetování přemluvit.“

Jak je vidět, Katku prostě nic nezastaví a jejího budoucího manžela s ní čekají ještě pořádně pokérované časy.

Co říkáte na tetování Kateřiny Votavové?
Moc se mi líbí
11,6 %
Nápis Rebelheart se mi nelíbí
23,5 %
Tetování obecně se mi nelíbí
64,9 %
Celkem hlasovalo 9892 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám