Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nenechte si ujít novoroční výprodejové slevy u MT nábytek. Mají pro vás třeba multifunkční rohovou sedačku zlevněnou o 15 625 Kč, moderní sestavu do obýváku levnější o 17 913 Kč nebo okouzlující ložnici se slevou senzačních 18 299 Kč! A k tomu dalších 9 a půl tisíce báječných kousků pro každého z vás. Takže jestli chcete v novém roce lépe bydlet, není na co čekat. Obří slevy končí už 4. ledna!

„Nábytek vypadá skvěle,“ říká Petra a dává 5 hvězd. Stěnu, která umí svítit, si oblíbíte i vy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ideální nábytek do menšího bytu? Obývací stěna Elian. Sestavíte si ji, jak potřebujete, na prostorný TV stolek postavíte i hodně širokou obrazovku a využijete i všechny praktické úložné prostory. Odolný povrch moderního materiálu nevyžaduje kromě utření prachu žádnou další údržbu, a když budete chtít, dostanete do prosklených vitrín i osvětlení. Skvělá volba. Dříve za 11 437 Kč.

Černobílá elegance nikdy nezevšední. Zabodujte s parádní pohovkou za senzační cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní posezení vás nemusí stát celé jmění. Vsaďte na výborné zkušenosti ostatních a pořiďte si také domů komfortní černobílou pohovku Bernadine 2. Oceníte kvalitní pružinové polstrování kombinované s moderní PUR pěnou i čalounění odolnou ekokůží, kterou snadno očistíte po případné drobné nehodě. 100% hodnocení od těch, kdo už ji mají, hovoří za vše. Dříve za 6 398 Kč.

Pečujte o rodinnou pohodu nejen o svátcích. U oblíbeného jídelního setu bude chutnat všem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stolujte se svými blízkými alespoň jednou každý den. Nejlépe u jídelního setu Elmar v mnoha různých variantách. Bytelnou bukovou konstrukci nábytku doplňuje rozkládací stolní deska z dýhované MDF, kterou bleskově vyčistíte od každé skvrny. Vyberte si ze spousty barevných kombinací moření dřeva a potahů židlí z pevné látky nebo ekokůže a můžete nosit na stůl. Dříve za 12 097 Kč.

Konec bolestem zad a kloubů při uléhání nebo vstávání. Spěte o kus výš než ostatní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky zvýšené ložné ploše ulehnete do manželské postele Tristen bez nepříjemných bolestí a stejně tak ladně a pohodlně z ní i vstanete. Na kvalitních moderních matracích má vaše páteř při spánku ideální podporu, vsedě se pak opřete o čalouněné čelo. Oceníte vysokou nosnost obou lůžek i stabilní chromované nožky. Dopřejte si i vy víc pohodlí za bezkonkurenční cenu. Dříve za 16 143 Kč.

To nesmíte propásnout! Do konce novoročního výprodeje nábytku zbývají jen 3 dny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ušetřete hned na začátku nového roku tisíce korun díky exkluzivním výprodejovým slevám nábytku ve výši až 64 %. U MT nábytek na vás čeká bezmála 10 tisíc modelů do každé domácnosti, kanceláře i na zahradu. Nakoupíte výhodně na splátky i bez jediné koruny na hotovosti, všechno vám včas a spolehlivě přivezou až domů a navrch vám dají ještě prodlouženou lhůtu na vrácení zboží. Nezmeškejte mimořádné novoroční slevy, trvají jenom do 4. ledna!

Další články

Načítám