Hlavní obsah
Článek

Většina modelek zodpovědně řeší svůj jídelníček už od útlého mládí a na své postavě dře díky pomocí nejrůznějších forem cvičení. Iva Kubelková (46) tyhle věci neřeší. I když titul první vicemiss získala už před dvaceti lety, tak vypadá stále božsky. To ostatně předvedla i v kampani na spodní prádlo, jíž propůjčila tvář i tělo.

„Nerada bych někoho naštvala. Jsem člověk, který je hodně aktivní, ani to tedy není o tom, že bych makala na své postavě v posilovně, ale je to o tom, že člověk tráví hodně času v pohybu, je akční, má dvě malé děti, hodně pracuje. Upřímně ta genetická dispozice k tomu musí být,” uvedla v rozhovoru, který jsme s ní pořídili mezi pózováním pro fotografa Lukáše Dvořáka.

Iva je již mnoho let vegetariánkou a snaží se dodržovat racionální stravu. Před samotným focením byla v tomto ohledu ještě zodpovědnější. „Je pravda, že když se blížila tato kampaň, tak jsem na sebe byla trošku přísná. Jsem člověk, který nejí maso a dodržuje zdravou životosprávu, tak jsem na sebe přitvrdila,” přiznala se modelka a jedním dechem s úsměvem dodala: „Už teď se těším, až se najím.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám