Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco svateb bylo loni u zahraničních osobností poskrovnu, o přírůstcích do rodin se to rozhodně říci nedá. Kdo se v tomto směru činil a přivítal na svět další malou bytost? To už se můžete podívat v našem souhrnu.

Leden: Zpěvák bývalé kapely One Direction Louis Tomlinson se stal otcem syna Freddieho Reigna, kterého mu porodila expřítelkyně Briana Jungwirth, s níž zůstávají přáteli. O syna Eliase rozšířili rodinu zpěvák Michael Bublé a modelka Luisana Lopilato. Mají již tříletého Noaha, který v současnosti bojuje s rakovinou. V únoru se žádný slavný porod nekonal.

Březen: Anne Hathaway a Adam Shulman přivítali syna Jonathana. Už třetího potomka (syna Theodora) porodila Ivanka Trump manželovi Jaredu Kushnerovi, už mají čtyřletou Arabellu a dvouletého Josepha. Zpěvák a syn reggae legendy Boba Marleyho Ziggy a jeho žena Orly Agai se stali rodiči už čtvrtého potomka - syna Isaiahe Siona Roberta Nesty Marleyho.

Duben: K dvouleté Esmeraldě přibyla sestřička Amada, jejichž rodiči jsou Eva Mendes a Ryan Gosling. Hned dvojnásobná radost zavládla ve Švédsku, kde se nejdřív narodil syn Oscar Carl Olof švédské korunní princezně Victorii a Danielu Švédskému a o pár dní později švédský princ Karel Filip a princezna Sofie přivítali syna Alexandera Erika Hubertuse Bertila. Vymodlené dítě se narodilo i modelce Chrissy Teigen a zpěvákovi Johnu Legendovi, a to dcera Luna. Zpěvačka Kelly Clarkson a Brandon Blackstock se stali rodiči syna Remingtona, už mají dvouletou River Rose. První potomek se narodil i Nicku Carterovi z Backstreet Boys a jeho ženě Lauren Kitt, chlapce pojmenovali Odin Reign Cart.

Květen: Herecký pár Keri Russell a Matthew Rhys se radovali ze syna Sama, doma už vychovávali syna Rivera (9) a dceru Willu (5). Kytaristovi Rolling Stones Ronniemu Woodovi a Sally Humphreys se narodila holčičí dvojčátka Gracie Jane a Alice Rose. Podeváté se stal otcem i herec Eddie Murphy, dceru s jeho partnerkou Paige Butcher pojmenovali Izzy Oona.

Červen: U Emily Blunt a Johna Krasinskiho po dceři Hazel (2) následovala malá Violet. Z narození dcery Onys Solace se radovali Alanis Morissette a Mario “Souleye” Treadway. Oscarový Eddie Redmayne s manželkou Hannah Bagshawe se stali rodiči dcery Iris. Podruhé rodila i nadměrná modelka Tess Holliday, s manželem Nickem přivítali syna Bowieho. Syn Hugo Wilson se narodil herečce Ginnifer Goodwin a Joshu Dallasovi a nadšení z dcery Kirry Max Bohan neskrývala ani Audrina Patridge a Corey Bohan.

Červenec: Jedním z nejbohatších dětí světa se hned s prvním nádechem na tomto světě stala holčička jménem Lily Grace, jejímiž rodiči jsou Nicky Hilton Rothschild a James Rothschild.  Rodila také herečka Liv Tyler, s Davidem Gardnerem mají po ročním synovi Sailorovi dceru Lulu Rose.

Srpen: Třetího potomka (syna Journeye Rivera) se dočkali i tou dobou ‚rozejití‘ herečtí manželé Megan Fox a Brian Austin Green. Modelka Bar Refaeli pak porodila manželovi Adimu Ezrovi dceru Liv.

Září: Plodná Hilaria Baldwin svého manžela Aleca v září obšťastnila už třetím dítětem, synem Leonardem Ángelem Charlesem Baldwinem. Hollywoodský pár Blake Lively a Ryan Reynolds dvouleté James přivedli sestřičku Ines, pátým potomkem Jamieho Olivera a Juliette Norton se stal River Rocket a modelka Behati Prinsloo s Adamem Levinem pojmenovali netradičně Dusty Rose (prašná růže) jejich prvorozenou holčičku.

Říjen: Jen o pár dní později rodil i další andílek Victoria’s Secret Candice Swanepoel, ta snoubenci Hermannu Nicolimu dopřála syna Anacu, Olivia Wilde a Jason Sudeikis se po dvouletém Otisovi stali rodiči i dcery Daisy Josephine.

Listopad: Komik a exmanžel Katy Perry Russell Brand a Laura Gallacher přivítali první dceru Mabel. Po malé Wyatt se narodil chlapec jménem Dimitri Portwood Mile Kunis a Ashtonovi Kutcherovi. Zpěvák Peter Andre a Emily MacDonagh mají po dvouleté Amelii ještě Theodora Jamese. Konal se i ostře sledovaný porod Blac Chyny a Roba Kardashiana, vzešla z něj holčička jménem Dream.

Prosinec: V závěru roku se stal poosmé otcem i frontman Rolling Stones Mick Jagger, syna Deverauxe Octaviana Basila Jaggera mu porodila baletka Melanie Hamrick a maminkou se stala i zpěvačka Paloma Faith.

Reklama

Další články

Načítám