Hlavní obsah
Článek

I ty nejkrásnější filmové hvězdy musejí počítat s tím, že občas vznikne nelichotivý snímek, na němž moc parády nenadělají. Přesně to se stalo Zuzaně Norisové, která se během chvilky z kočky proměnila v pořádnou macandu.

Slovenská herečka známá z muzikálu Rebelové si nenechala v Bratislavě ujít premiéru komedie Manžel na hodinu, v níž si zahrála společně se Zdenou Studenkovou (69), Bolkem Polívkou (74) či Evou Holubovou (65). Na slavnostní projekci Zuzana dorazila v černých lesklých šatech s květinovým motivem, které jí podle slovenských médií přidávaly na váze, a dokonce se objevily i spekulace o tom, zda není těhotná.

Z pohledu Západu to ovšem žádná hrůza nebyla a Zuzaně, která v minulosti oblékla mnohem nelichotivější modely, to docela slušelo. O nadváze mohla být řeč jedině během nestřeženého okamžiku, kdy ji poškádlil kolega Lukáš Latinák. Zuzaně vystoupila jinak nepříliš patrná druhá brada a hlava s tělem se jí slily v jeden celek. Takto nelichotivě naštěstí vypadala jen pár vteřin, ale jako naschvál musel jít zrovna kolem fotograf.

Pokud by tento snímek viděl David Kraus (44), ódu na Zuzanu Norisovou by nejspíš nenazpíval.

Reklama

Další články

Načítám