Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Šilhánová se vrací do vysílání Evropy 2! A může za to mimo jiné vyhraná sázka.

Moderátor Patrik Hezucký se vsadil se svým šéfem, že pokud zhubne pětadvacet kilogramů, Šilhánová se vrátí zpátky do rádia. Patrik náročný úkol splnil a Lucie s návratem souhlasila.

Diváci ji na Evropě 2 uslyší už od 9. ledna, ale Mareše a Hezuckého přijde možná podpořit už na Štědrý den.

„Když jsem odcházela před více než dvěma lety z Evropy 2, bylo mi to nesmírně líto. Nicméně i takové věci prostě k životu patří a dějí se z nějakého důvodu. Vzala jsem to tak, jak to je, a snažila se na sobě pracovat zase jinde. A ač jsem věděla, že kluci si můj návrat stále tajně přejí, nikdy by mě nenapadlo, že se nakonec opravdu uskuteční. O to větší šok přišel, když mi volali, co za kulišárnu vymysleli,“ prozradila Šilhánová.

Ač Hezucký sázku vyhrál, souhlasit s návratem do éteru musela i samotná Šilhánová, která nejprve váhala.

„Nebylo to po takové době vůbec jednoduché rozhodování a trvalo celkem dlouho, nicméně po tom, co oba kluci byli schopni pro mě udělat, si to zaslouží. Upřímně musím přiznat, že jsem si na začátku svůj návrat vůbec nedokázala představit, ale teď už jsem ve fázi, kdy se na ně strašně těším, i když jsou někdy na zabití,“ svěřila se Šilhánová.

Reklama

Další články

Načítám