Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když přišla na premiéru filmu Manžel na hodinu, nemohli jsme ji ani poznat. Z Petry Horváthové, kterou známe ze seriálu Cesty domů, se stala nádherná žena. Úplně pohádkový přerod z nesmělého káčátka do krásné sebevědomé labutě.

Pro Petru byla rolička v nové komedii její celovečerní prvotinou. "Mám sice jenom malý štěk, ale krásný. Moc mě to bavilo. Jsem ráda, že jsem tu příležitost od režiséra Tomáše Svobody dostala a mohla jsem si vyzkoušet hraní před filmovou kamerou," řekla nám Petra, která se ukáže hned na začátku filmu, a to rovnou v sexy prádélku, takže potěší i oko mužských diváků.

Petru už moc v televizi nevídáme, věnuje se hlavně divadlu. "Je to pro mne srdcová záležitost, i když ošemetnější ohledně financí," přiznala, že třeba na splácení hypotéky by její výdělek nebyl. "To pořád doufám, že zvládne můj přítel. Já zase hrozně ráda vařím a starám se o domácnost, takže bych naplnila představu ženy chránící rodinný krb, o niž se stará muž - lovec," smála se.

Partner, architekt, se kterým už je čtyři roky, ji také do kina Lucerna doprovodil. "On se snaží, velmi, a já jsem moc šťastná. Je to v pohodě. Naštěstí není z branže, ale jako architekt je to půl umělecké duše a půl pragmatické, což mi naprosto vyhovuje," míní Petra, která už pomalu uvažuje i o založení rodiny. "Ukáže to čas," krčila rameny.

Komu Petra na obrazovkách chybí, může se na ni tedy přijít podívat do divadla. "Určitě bych všechny ráda pozvala do Divadla v Řeznické na představení Kok, které je kontroverzní, ale velmi moderní a pro všechny generace. Pak ještě klasika jako Králova řeč v Divadle pod Palmovkou, nebo tamtéž Můj romantický příběh právě režiséra Tomáše Svobody. Anebo přes léto na Letní shakespearovské slavnosti," vypočítala herečka.

Reklama

Další články

Načítám