Hlavní obsah
Článek

Od letošního dubna se pyšní titulem nejkrásnější ženy Česka. Andrea Bezděková (29) tedy dbá na to, aby jí to slušelo při všech příležitostech. A to i na svahu. Když Česká Miss 2016 fotila kolekci pro příští zimní sezónu italské sportovní značky, tak byla ve svém živlu.

„Vlastně je mi jedno, co mám pod vrchní vrstvou, uvnitř to může vypadat jakkoliv, hlavně, když tam je teplo. Já jsem totiž hrozně zimomřivý člověk. Navrchu to musí vypadat hezky,” culila se modelka, která se předváděla v kulichu a ve sněhulích pokrytých pravou kožešinou s dlouhým chlupem. „Pracovně jim říkáme pes,” smála se modelka.

Nejdřív je nejdůležitější zdokonalit samotný styl a potom se zaměřit na oblečení. Bezděková tedy rozhodně není ten typ dívky, která by na hory jezdila dělat jen parádu.

„Jsem naučená od rodičů, že se neodpočívá. Když jsem byla malá, tak jsme přijeli na sjezdovku v osm hodin ráno a ze sjezdovky jsme odjížděli ve čtyři hodiny odpoledne a v průběhu jsme si dali maximálně jednu housku se salámem. Taková ta kafíčka na sjezdovce já vůbec neznám,” popisuje Andrea tvrdou školu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám