Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popová sympaťačka Pink (44) už to má očividně za pár. Ačkoli už nějaký čas zásobuje sociální sítě snímky s těhotenskou tematikou, dosud neprozradila, v jaké fázi se její očekávání druhého přírůstku do rodiny nachází. Soudě podle posledních fotografií, pořízených během jejích tzv. ‚last-minute‘ vánočních nákupů, bude miminko dost možná ještě dárkem pod stromeček či k Novému roku. S manželem Carey Hartem navíc 7. ledna oslaví 11. výročí svatby.

Trojnásobná držitelka Grammy směřovala ve středu odpoledne své kroky do luxusního obchodního centra Neiman Marcus v Beverly Hills a podle počtu tašek byly její nákupy velmi úspěšné.

Pink měla nakonec co dělat, aby vše donesla do nedaleko zaparkovaného auta. Její pětiletá dcera Willow si tak na nadílku ‚od Santy‘ letos určitě stěžovat nebude, ale od příštího roku už se bude muset o dárečky dělit s bráchou nebo se ségrou...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám