Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako rodačka ze Stockholmu je jistě tahle osmadvacetiletá blondýnka o poznání otužilejší než její kolegyně z Brazílie Adriana Lima nebo Alessandra Ambrosio. Že by jí tak bylo všude horko? Sundávání svršků totiž Else Hosk nečiní velké potíže a v rouše Evině ji zřejmě nevidíme naposledy. I když její poslední focení pro francouzský magazín Lui bylo i na její poměry hodně odvážné.

Kráska, jež je od loňska právoplatným andílkem Victoria’s Secret, ale součástí jejich každoročních módních show je již od roku 2011, sdílela ochutnávku z nového dvojčísla magazínu, jehož obálku bude zdobit. Ta ovšem zdaleka není tak dráždivá jako snímky uvnitř.

O jeden takový se rovněž podělila se svými více než třemi milióny fanoušků. Bývalá reprezentantka Švédska v basketbalu je na něm úplně nahá, v jedné ruce drží cigaretu, druhou si zakrývá klín a v zrcadle se ještě odráží její oblé pozadí. Modelka, která je podle dostupných informací už čtyři roky single, tak na jediném snímku ukázala téměř vše ze svého pěstěného těla, aniž by snímek působil jakkoli lacině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám