Hlavní obsah
Článek

Vánoce jsou pro Mariah Carey (55) nejkrásnějším obdobím roku, protože odevšad hrají její přeslazené šlágry. Legendární hit All I Want For Christmas Is You (Vše, co si přeji k Vánocům, jsi ty) bude letos do ouška zpívat svému exmanželovi Nicku Cannonovi i novému milenci Bryanu Tanakovi.

Původně měla Mariah o Vánocích zcela jiné představy a snila o tom, že je prožije v náruči svého snoubence Jamese Packera. Láska s australským miliardářem ale nevydržela a zpěvačka musela přijít s jiným řešením. Vánoce si prostě zkazit nenechá a zvolila nouzový plán.

Svátky stráví v americkém Aspenu, kde se vyblýskla u stromečku ve spodním prádle. Její křivky ale v poslední době dost polevily, takže k maskování faldíků využila provokativně rozepnutou košili.

Mariah se pochlubila, že jí o Vánocích bude dělat společnost exmanžel Nick Cannon a jejich pětiletá dvojčata Monroe s Moroccanem. Do Colorada s sebou ovšem přivezla i tanečníka Bryana Tanaku, díky němuž se po rozchodu necítí opuštěná. U stromečku se tedy sejde opravdu zvláštní sestava. Bizarnější by byla snad jen situace, kdyby se pozvánky dočkal i James Packer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám