Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva skončila další řada televizní show Tvoje tvář má známý hlas, kde působí Linda Finková jako hlasový poradce, má další práci. Od ledna se vrací do muzikálu Kleopatra v Divadle Broadway, a to rovnou ve dvou rolích – jako Fulvie a jako bohyně Isis. Roli Fulvie hraje již 15 let, do role Isis naskočila před 10 lety a se svým manželem Richardem Genzerem, který ztvárnil Jupitera, tehdy vytvořili božské duo.

„Za ty roky jsem si na obě role zvykla, obě role mám ráda. Fulvie je pěvecká, Isis zase činoherní. V obou rolích jsem odehrála několik stovek repríz. Je to nejdéle hraný český muzikál, ve kterém jsem kdy účinkovala,“ doplnila Finková.

Zpěvačka je stále vdaná za Richarda Genzera, ale žije se svým novým partnerem Milanem. Zajímalo nás, zda je stále zamilovaná, když jako bohyně Isis tahá právě za nitky lidských vztahů. "Copak zamilovaná. To je nejlepší a nejhorší období v životě, protože člověk nemyslí na nic jiného a nemůže v klidu fungovat! Mám svého chlapa moc ráda a vedu s ním pohodovej život. Netrápí mě a toho si vážím,“ vysvětlila svůj postoj Linda.

V roli Fulvie se bude Linda alternovat s Betkou Bartošovou a Radkou Fišarovou, v roli Isis potom s Kristinou Kloubkovou a nově s Alenou Mihulovou, bohy ztvární herec známý z Ohnivýho kuřete Zdeněk Dušek nebo Jan Kuželka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám