Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a herec David Kraus (44) se ostře pustil do svého bývalého kantora na konzervatoři, učitele zpěvu a známého kata ze SuperStar Eduarda Klezly. Ten podle něj je velkým nebezpečím pro talentované začínající zpěváky a Kraus se rozhodl je varovat. Dokonce ho měl na škole prý i šikanovat.

"Tohle je opravdu nebezpečnej člověk a pro lidi, co mají talent, obzvlášť. Dokud bude učit na Konzervatoři Jaroslava Ježka, já mu budu dělat ostudu, protože on ubližuje lidem pořád stejně. Pozor na něj a velikej. Je to hlavně dobrej herec a ještě lepší lhář," napsal pod fotografii Klezly Kraus a na své sociální síti ještě přitvrdil.

"Nikdy bych se na člověka nezlobil jenom pro jeho názor. Tohle je ale zlá kreatura, která psychicky týrá žáky. A u mě likvidoval hlavně moji starou profesorku," nebere si servítky David Kraus.

"Mě šikanoval a lhal tak, až byla ve škole kvůli tomu inspekce a na základě jejich rozhodnutí musel on a vedoucí oddělení Jarmila Chaloupková pro šikanu a zasedlost za dveře, když jsem měl tu nejdůležitější zkoušku ze zpěvu. Byla to pro něj ostuda jako vrata a stejně je tam dál. Je to nebezpečný člověk, proto po něm tak jdu. Pro mě je pan Klezla netvor. Lidskost nikdy neměl, jenom přetvářku. Za celej svůj život jsem u kumštu nepoznal falešnějšího člověka, než je on," dodal Kraus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám