Hlavní obsah
Článek

Třídenní návštěva modelky Veroniky Kopřivové (33) v Čechách se neobešla bez pořádného skandálu. Lidé i média se do přítelkyně Jaromíra Jágra (52) pustili, že má hvězdné manýry, které nepřísluší jejímu postavení. Nechala si prý zaplatit z Ameriky business třídu v letadle, musela mít svého bodyguarda, manažerku přítomnou u rozhovorů, která po pár otázkách novináře stopla.

Co na to Veronika? "Je pravda, že po poradě s mojí manažerkou a mým partnerem, který má přeci jen zkušenosti jako nikdo z toho našeho rybníčku, jsem měla své požadavky. Mým požadavkem bylo, že nechci někde na přehlídce vystavovat zadek v tangách a ukazovat holý zadek, a další důležitý bod byla média, protože, co si budem povídat, někteří jsou nevychovanci, kterým bych tam musela odpovídat ještě teď na stupidní dotazy, takže předem byla domluvená média a čas, který dostanou na jejich důležité dotazy," vysvětlovala Kopřivová.

"To, že jsem dostala bodyguarda, nebyl můj požadavek, ale jedině dobře, že jsem ho měla, byla jsem tam bez Jaromíra a, co si budem povídat, někteří úchylní šmíráci alias fotografové jsou schopni pro fotku šmírovat člověka i na WC. Nemohu si stěžovat na nikoho. Tým, celá produkce, fotograf, lidi z hotelu, všichni se ke mně chovali nad očekávání. Ale jen mě ponižujte, já budu povýšená," dodala přítelkyně hokejisty.

Reklama

Další články

Načítám