Hlavní obsah
Článek

Pod stromečkem na vás čekala obálka a vy teď přemýšlíte, čím si uděláte radost? Máme pro vás super tipy do koupelny! A se slevou až 45 %!

Luxusní ručníky z bavlny i bambusu: Výhodněji už je nepořídíte!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Bonatex.cz nyní najdete ty nejhebčí ručníky a osušky za ty nejlepší ceny. Ať už dáváte přednost nejjemnější bavlně nebo jedinečnému bambusovému vláknu, zaručeně si přijdete na své. Navíc se stanou krásnou ozdobou vaší koupelny.

Podlehněte unikátnímu bambusovému vláknu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Měkké, až třikrát savější než bavlna a antibakteriální – takové jsou ručníky a osušky z bambusového vlákna. Bambusové vlákno po praní nikdy neztvrdne, takže si vždy zachová svou měkkost a jemnost. Už se těšíte, jak se po horké koupeli zahalíte do měkoučké nadýchané osušky? Nechte se hýčkat!

Na bavlnu nedáte dopustit?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bavlněné ručníky a osušky jsou stálicemi koupelnového nebe, na které možná nedáte dopustit. A to se vám nemůžeme divit! Jsou příjemné na dotek a jejich kvalita už je léty prověřena. Ty z Bonatex.cz jsou vyrobeny ze stoprocentní bavlny, takže jsou citlivé k alergické i podrážděné pokožce. A všechny mají německý certifikát kvality Öeko-Tex Standard 100, který zaručuje rozměrovou a barevnou stálost i naprostou zdravotní nezávadnost!

Luxusní bambusové ručníky pro dokonalou koupelnu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přednosti bambusového vlákna už si vás získaly. Ale na vzhledu vám přeci také záleží?! Naštěstí na Bonatex.cz najdete bambusové ručníky a osušky v desítkách barev – od zářivě bílé, přes jemné béžové odstíny až po všechny barvy duhy. Ať máte koupelnu sladěnou do jakéhokoliv tónu, v nabídce bambusových ručníků a osušek najdete ten správný!

Pestré barvy a krásná výšivka: Bavlněné osušky si zamilujete na první pohled

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zatoužili jste po bavlně? V kolekcích bavlněných ručníků a osušek najdete ten správný odstín, který bude dokonale ladit s vaší koupelnou. Všechny ručníky a osušky zdobí krásná výšivka – a na výběr máte z geometrických, elegantních i hravých mozaikových motivů. Který si vyberete?

Další články

Načítám