Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Kopřivová se vyjádřila k fotce, která se stala terčem kritiky u jejích kolegyň z modelingu. Podle řady modelek a vítězek Miss nafotila kvůli charitě Veronika pořádně laciný snímek. Rýpla si dokonce i Simona Krainová. <span><span class="UFICommentBody"><span>"Ta fotka je fakt peklo... holt někdo nemá cit a vkus," nechala se slyšet modelka.</span></span></span>

Nyní se k fotce poprvé vyjádřila sama Veronika. "Fotka se mi nelíbí, je to moje nejhorší fotka ever, vizážistka, kadeřnice atd. taky koulely očima," řekla přítelkyně Jaromíra Jágra.

"Fotku, která byla vybrána, jsem viděla až na přehlídce, byla jsem rozčertěná, protože i backstage fotky byly lepší, a toto byl jeden z nejhorších outfitů. Necítila jsem se v tom, čekala jsem, že se vybere úplně něco jiného. Nemohu soudit, kdo je amatér a kdo není, a rozhodně ani nechci, každý má jiný vkus, do práce fotografa nemám co kecat," dodala Kopřivová k fotce, která se při dražbě vyšplhala na pouhých 30 tisíc korun.

Reklama

Další články

Načítám