Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Příliš testosteronu by pro jakoukoliv jinou ženu bylo prokletím, ale Nonyerem Okafor z hendikepu udělala svou přednost. Něco podobného se na sociálních sítích opravdu jen tak nevidí.

Devětadvacetiletá Nigerijka prožila obyčejné dětství, ale když začala dospívat, začala připomínat spíše své kamarády než kamarádky. Ve 21 letech už měla zarostlou nejen tvář, ale také hruď. Přestože její vzezření je dosti odpudivé, žena je na svou odlišnost hrdá a ráda by se prosadila ve filmovém průmyslu.

Nonyerem Okafor se v minulosti snažila chlupů na ňadrech zbavit, ale po každém holení byly ještě výraznější. Nakonec zanevřela na žiletky i nejrůznější depilační metody a zůstala zarostlá. Své mužně vyhlížející tělo teď vystavuje na sociální síti, kde si říká „Chlupatá královna“.

Její fotky se samozřejmě nesetkávají jen s tolerancí jinakosti, ale přibývají pod nimi sprosté komentáře. Nonyerem všechny autory nenávistných poznámek zvedla ze židle, když na svůj profil napsala, že je zasnoubená a chystá svatbu. Jméno šťastlivce, který s ní plánuje svou budoucnost, ovšem neuvedla.

Reklama

Další články

Načítám